Tuuli♥

Alla inlägg under juli 2012

Av Alva - 7 juli 2012 21:32

 

 

Tjo, skriver några rader innan jag och familjen ska ta och titta på en film, omg, jag tror att den är hur bra som helst, Sitter inne på facebook oxå, händer ingenting där , åh, orkar knappt med facebook längre, det har blivit en sida som handlar så mycket om utseende, typ perfektion, med alla '' nordens finaste '' ''sveriges finaste'' osv, så jävligt asså, de vill bara få de som inte blir ''valda'' att känna sig mindre fina än de andra. Så dåligt.

I alla fall, typ inte gjort något idag, rensat garderoben, så den är super fin nu :') 

Nemen vi hörs


FRED

Av Alva - 7 juli 2012 16:29

 



Go Afton jag har precis tagit mig en paus, håller på och städar min garderob, roligt eller? Na, i alla falll så blev jag hur glad som helst igår kväll då jag såg hur många som hade tittat bloggen, gjorde min dag lite de. 

Tänkte tipsa om mina två favorit bloggar som drivs av Alexandra  och den andra av Adara .  Tryck på deras namn för att komma till deras bloggar! 

Ska fortsätta städa nu, men jag skriver mer seeeen.


FRED

Av Alva - 6 juli 2012 16:39

 


Åh, jag är verkligen superglad över alla sidvisningar jag har fått idag, och än så länge är dagen ung, eller? ^^



Kommentera gärna med era bloggnamn så kan jag kika in era bloggar oxå!

Av Alva - 6 juli 2012 13:49


Känner mig lite nere så jag hade inte tänkt skiriva så mycket. Men så klart en bit, jag har inte gjort så väldigt mycket idag, varit med mamma mycket, och ikväll kommer Isabell om jag har tur, snacka om att tjejen får mig att bli glad. Hon är en nära vän till mig och jag uppskattar henne sjukt mycket. Och juste, det blev inte så soligt som jag hade hoppats på så jag stannade inne, men nu ska jag nog ta och dra ut och hjälpa familjen med klätterställningen till de små.


FRED  

Av Alva - 6 juli 2012 10:02


Hej igen, jag sitter på sängen, tittar in mina favorit bloggar och ska strax dra ut ett tag. Ville bara säga till alla mina vänner som stöttar mig nu, att jag verkligen uppskattar de dom gör för mig! Jag bloggar mer senare. 

Men sköt om er !   


FRED

Av Alva - 6 juli 2012 08:30

 

Jag tänkte börja med att berätta något typ mindre roligt, jag och min pojkvän gjorde slut igår kväll, på våran tre månaders dag och allt, känns hur jobbigt som helst, och ja, jag kan inte direkt påstå att jag får toppen just nu, men tänkte inte gå in nå mera på de. 

Utanför fönstret skiner solen så jag hoppas på att det blir lika varmt som igår så jag kan ligga och sola ett tag idag åh! 

Men nu kurrar snart min mage, ska äta lite så hörs vi sen! 


FRED.

Av Alva - 5 juli 2012 20:32


God afton alla, tänkte börja med att säga att det alltid gör mig så glad att titta på hur många som har tittat in min blogg osv, uppskattas mycket. Men att kommentera börjar ni bli riktig dåliga på *sadface* . I alla fall, idag så har jag varit ute typ hela dagen, solat, det var otroliga 36,6 grader i solen (!!!)  Röd som en räka på kinderna i alla fall *sadfaceagain..* 

Men nu blire nån tränings film med mamma och lillasyster, Zumba tror jag de stavas. 


FRED!

Av Alva - 5 juli 2012 14:34

 


HEJ, hoppas att ni inte är sura på mig för dålig uppdatering de senaste två dagarna.. skäms.. Men i alla fall, jag hade fullt upp igår, var på gatufesten, vilket var super duper roligt, träffade massa från polar osv :') Och idag har jag varit ute hela dagen.. Toho, ledsen. Men jag måste tyvärr gå ut nu, skriver mer imorgon eller ikväll.


FRED

Presentation


Man får va som man é om man inte blev som man skulle.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Hur gammal är du som läser min blogg?
 Tjej 9-15
 Kille 9-15
 Tjej 15+
 Kille 15+

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Gästbok

RSS

Översätt bloggen

Tips på bloggar!

Besöksstatisk


Ovido - Quiz & Flashcards